B2B

Kinnan

Kinnan oplevede med en gennemgående digital strategi store resultater for deres virksomhed, hvor de i dag er markedsledende på luft-til-luft varmepumper, ligesom de har oplevet markant vækst i både organisk trafik og betalt annoncering.
______

Komplet digital strategi gav Kinnan ny styrke

Kinnan har været på det danske marked i omkring 11 år, og deres ambition var klar: De ville være markedsledende og være dem som danskerne forbandt med ordet ”varmepumper”, og her var den digitale verden et sted, som ikke tidligere var blevet prioriteret. Med udformningen af en komplet digital strategi, som skulle følge målgruppen igennem hele købstragten, opnåede Kinnan store resultater, herunder en vækst på 372 % i direkte trafik, en stigning på 77% i antal henvendelser fra Google Ads samt 37% flere kliks.

0%
Stigning
Henvendelser Fra Google Ads
0%
Stigning
Budget
0%
Stigning
Google Ads kliks
0%
Stigning
Direkte Trafik
Organisk trafik
______

Målrettet markedsføring ramte plet

Markedsføringen skulle følge målgruppen igennem hele beslutningsprocessen og skabe et behov hos brugerne. Der blev således oprettet annonceringer på forskellige digitale kanaler for at skabe øget brand awareness og få skabt interessen for varmepumper hos de rette.

For at fastholde målgruppen blev der udarbejdet målrettet content og indsamlet cookies, som skulle bruges til aktivt at tilpasse annonceringen. Kinnan fik desuden et ansigtsløft, så UX på sitet kunne gøre brugeren købsklar. En af de funktioner som blev opsat, var en ”Beregn din besparelse”-funktion, som kan give et skræddersyet tilbud. Der blev også foretaget søgeordsanalyser samt Google Ads-kampagner og remarketing-annoncer.

Arbejdet på tværs af de organiske og betalte placeringer, gav Kinnan topplaceringer i Googles søgeresultater. Den organiske trafik steg med mere end 40 %, og antallet af henvendelser steg med mere end 33 %. Søgeordet ”Varmepumper” gik fra en 196. plads til en 3 plads, ”Mitsubishi varmepumper” gik fra en 24. plads til en 3. plads, og ”LG varmepumper” gik fra en 7. plads til 4. plads.

______

De rette tiltag gjorde Kinnan synonym med varmepumper

Den fastlagte strategi om at følge målgruppen igennem hele processen gav resultater, der langt oversteg forventningerne. Med fokus på brugervenlighed, og at Kinnan skulle være varmepumpe-eksperterne, faldt bounce-raten fra 62,20 % til 49,54 %. Målkonverteringsraten steg med 61,61 %, og antallet af sessioner steg med ikke mindre end +34.000 sessioner.

Resultaterne blev en stærkt stigende markedsandel. Kinnan er i dag markedsledende på luft-til-luft varmepumper, og de bliver i højere grad forbundet med varmepumper i Danmark. Fra 2017 til 2018 steg salget af Mitsubishi luft-til-luft varmepumper med 48 %, og deres generelle markedsandel på luft-til-luft er i dag på ca. 40 %.

______

Successen stopper ikke her

Den totale online strategi, som skulle følge brugerne under hele kunderejsen, har i den grad virket. Kinnan oplevede markant vækst i brand awareness samt den organiske og direkte trafik. Succesen i 2018 får dog ikke Kinnan til at slappe af, men giver blot mod på mere, hvor der i 2019 er blevet lagt en ny strategi, som skal sikre endnu bedre resultater og rykke Kinnan yderligere.

Strategi med succes

Gemmer din virksomhed også på et uforløst potentiale?

Giv os lidt indsigt, så kommer vi med et bud på en strategi til dine behov. Kontakt os herunder for at høre mere.
Anders Tjørnelund
CEO, Partner

Bliv ringet op