Vi er certificerede eksperter i YouTube-markedsføring 🎥 | Conversio

YouTube-markedsføring

Effektiv videoannoncering på verdens næststørste søgemaskine

YouTube er verdens næststørste søgemaskine og et sted, hvor den danske befolkning i stigende grad bruger mere og mere tid; ugentligt er der 1,8 mio. danskere, der bruger YouTube. Hos Conversio er vi eksperter i markedsføring på YouTube, og vi sørger for alt fra opsætning til administration af din YouTube-annoncering, uanset hvor stort eller lille dit behov er. Vores certificerede YouTube-eksperter hjælper dig med at planlægge din YouTube-kampagne, få den ud til den rigtige målgruppe og få mest respons på din annoncering.

Vidste du, at YouTube er den største online videokanal i Danmark?

Tiltræk nye kunder med YouTube-annoncering.

 • Hvad er annoncerne?
  En hvilken som helst video, der uploades til YouTube, kan være en annonce. Videoannoncer bliver vist før andre videoer på YouTube ved siden af videoer, der afspilles, og i søgeresultater.
 • Hvem kan være min mĂĄlgruppe?
  YouTube indeholder et stort udvalg af målretningsmuligheder, der hjælper dig med at nå ud til de rigtige kunder for din virksomhed. Du kan målrette efter alder, køn, geografisk placering, interesser og meget mere.
 • Hvad koster annoncer?
  Du har fuld kontrol over dit daglige budget, så du kan bruge et beløb, du har det godt med. Du betaler desuden kun, når nogen interagerer med din annonce. Hvis de springer annoncen over inden for 30 sekunder (eller inden slutningen), kommer du ikke til at betale en øre.
 • Hvordan mĂĄler jeg resultaterne?
  YouTube har en indbygget Analytics-funktion, der gør det nemt at se, hvor effektiv din annonce er. Derudover kan du når som helst foretage justeringer af din annonce og køre flere annoncer parallelt for at se, hvad der giver det bedste resultat.

38 % af YouTube-brugere har undersøgt et produkt på YouTube, før de køber.

Fordele ved YouTube-annoncering

 • Betal kun, nĂĄr nogen ser hele videoen eller 30 sekunder
 • 1,8 mio. af danskerne bruger YouTube ugentligt
 • Mulighed for præcis mĂĄlretning
 • Synlighed pĂĄ desktop, mobil og tablet
 • Mange formater og placeringer

Kom i gang med YouTube-annoncering i dag

Vil du vide mere om, hvordan du kommer i gang med YouTube-annoncering, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på 70 666 500.

Interesseret i mere? Kontakt os i dag

Læs mere om online marketing
Læs mere om sociale medier

Klar til at blive en del af Conversio?

Bliv ringet op af en vores rĂĄdgivere - det er helt gratis og uforpligtende