Traineestillinger | Conversio.dk

Traineestillinger

I Conversio har vi et ønske om at have trainees til forskellige afdelinger, så vi ender med at få nogle stærkt kompetente medarbejdere.

Pitch din egen traineestilling
Hvorfor egentlig vente på at den virksomhed, som man brænder for at arbejde for, slår et relevant stillingsopslag op? Hvorfor ikke bare tage sagen i egen hånd? Den mulighed får du nu hos Conversio. For vi synes ikke, at der er noget, der skal begrænse os i at komme i kontakt med de bedste og mest ambitiøse kandidater derude.
Læs mere

Trainee hos Conversio

Trainee-forløbene varer i 1 – 2 år og giver dig et attraktivt sæt af kompetencer, som du får i praksis i samarbejde med nogle af branchens førende eksperter.

Vi gør meget ud af, at vi får den rette trainee til Conversio. For så tror vi på, at forløbet bliver bedst – både for vores trainees og os. Vi er en flad organisation med højt til loftet, der vægter det sociale samvær højt. Og når du som trainee føler dig godt tilpas i både det sociale miljø og arbejdsmiljøet, ved vi, at du også kan få det bedste ud af dit forløb.

Som trainee hos Conversio indgår du i organisationen på lige fod med organisationens øvrige medlemmer. Det betyder, at du som trainee bliver inddraget i alle vores sociale arrangementer og får tilbudt de samme medarbejdergoder. Det betyder også, at vi anser dine opgaver som værende lige så vigtige som de fastansattes. På den måde tror vi på, at du både er top motiveret og får et lærerigt, spændende og sjovt forløb.

Vi sikrer dig en god opstart, hvor vi står for, at du får den nødvendige viden og tryghed, der skal til, så du kan præstere bedst muligt. Du vil blive udfordret, men vi ved også godt, at du skal lære at svømme, inden vi skubber dig ud på dybt vand. Men du må også være opsøgende, kreativ og tage ansvar. når det vedrører dine arbejdsopgaver. Under dit forløb vil du indgå i et tæt samarbejde med vores højt kvalificerede medarbejdere, så du kan suge mest mulig viden til dig.

Du kan som trainee bidrage med en helt ny viden, end den vi allerede har. Du kan udfordre os på vores holdninger og den måde, vi gør tingene på – og det værdsætter vi i høj grad. For det er, når vi udfordres, at vi udvikler os. Og det er, når vi udvikler os, at vi kan blive branchens forbillede.