Teknisk SEO-analyse

 

Skab det stærkteste fundament for din hjemmesides succes!

Et solidt fundament er lige så vigtigt for din hjemmeside, som det er for dit hus. handler nemlig om meget mere end content og links – der skal være et teknisk fundament at bygge disse ovenpå. Hos Conversio kan vi naturligvis også hjælpe jer med denne del af jeres SEO-optimering.

Teknisk SEO handler om, hvor let Google har ved at læse din side. Er din side skræddersyet til SEO, har den den bedste forudsætning for en god placering i Googles søgeresultater.

Med en dybdegående teknisk SEO-analyse får du:

  • Gennemgang af hastighed, struktur, duplicate content, robots.txt, content, title tags, H-tags og interne links.
  • Afdækning af eventuelle faldgruber.
  • Forslag til konkrete optimeringer.

Med et stærkt teknisk fundament på en hjemmeside er Google mere villig til at give hjemmesiden en høj placering i søgeresultaterne. Nogle gange kan den hjemmesideløsning, en webprogrammør synes bedst om, være i vejen for en god placering. Som SEO-specialister har vi hos Conversio alle de rigtige folk til at hjælpe dig med at gøre din side hurtig, brugervenlig og sørge for en god placering i Google.

Bestil din tekniske SEO-analyse her

Hvis du er interesseret i at få foretaget en teknisk SEO-analyse af et af de bedste bureauer i branchen, så sidder vores specialister klar til at modtage dit opkald på 70 666 500 eller din mail på [email protected]. Du har også mulighed for at bestille en gratis SEO-analyse og få en kvalificeret snak med en af vores specialister med afsæt i den.

Bestil en gratis SEO-analyse – klik her

Bliv ringet op af os!

Bliv ringet op af vores Online Marketing Specialist, Tue Madsen, som har mere end 10 års erfaring med Online Marketing. Udfyld nedenstående.