Trainee

Pitch din egen traineestilling

Har du en god idé til en traineestilling? Send dit pitch til os!

Hvorfor egentligt vente på at den virksomhed, som man brænder for at arbejde for, slår et relevant stillingsopslag op? Hvorfor ikke bare tage sagen i egen hånd? Den mulighed får du nu hos Conversio. For vi synes ikke, at der er noget, der skal begrænse os i at komme i kontakt med de bedste og mest ambitiøse kandidater derude. Så derfor vender vi nu den traditionelle rekrutteringsproces om: Glem stillingsopslaget og send et pitch, hvor du overbeviser os om, hvor du kan se muligheder for værdiskabelse hos os. Måske har du ideer til…

  • Nye produkter
  • Salg
  • Procesoptimering
  • Osv.

Det eneste, vi forventer, er, at du er villig til at investere din tid og dine kræfter. Vær kreativ med dit pitch og vis os, hvad du kan, og hvad du brænder for. Om du vil vise dine kompetencer med en sælgende tekst, med dokumentation for tidligere arbejde, eller om du vil præsentere dig selv på video, er helt op til dig. Udnyt de frie rammer, og lad os høre fra dig!

Send os dit pitch samt CV til [email protected]. Skulle du have nogle spørgsmål inden du er klar til at sende dit pitch, er du velkommen til at kontakte os på mail eller ringe til os på + 45 70 666 500.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Er der ikke det, du søger?

Vi tager glædeligt imod uopfordrede ansøgninger fra nye, talentfulde mennesker.

Hvis der ikke er den stilling, du søger i venstre side, så kontakt os på:

Gemmer din virksomhed også på et uforløst potentiale?

Giv os lidt indsigt, så kommer vi med et bud på en strategi til dine behov. Kontakt os herunder for at høre mere.
Anders Tjørnelund
CEO, Partner

Bliv ringet op