SoMe-analyse

______

Bestil din SoMe-analyse i dag

______

Hvad indebærer vores SoMe-analyse?

✓ En gratis og 100% uforpligtende potentialeanalyse, hvor vores inhouse specialister identificerer styrker, svagheder og potentialer ved din nuværende digital markedsføring på sociale medier samt udarbejder konkrete anbefalinger til forbedringsmuligheder. 

✓ Når du bestiller en potentialeanalyse, vil en af vores rådgivere efterfølgende kontakte dig, for at få indsigt i dine konkrete behov, så vi kan hjælpe dig bedst muligt videre på vejen mod vækst og succes

  • En gennemgang af det nuværende tekniske setup og indstillinger mm.
  • En gennemgang af dine målgrupper
  • Specifikke anbefalinger til kampagnetyper.

Potentialeanalysen identificerer konkrete optimeringsmuligheder til dine sociale medier såsom Facebook, LinkedIn, Instagram eller Youtube. Vi giver dig anbefalinger til organisk og annonceret indhold, samt hvordan dit budget skal allokeres, som sikrer dig en højere performance og en forbedring af din ROI.

Hvorfor en gratis potentialeanalyse?

Hos Conversio er vi specialister i e-handel og konverteringsoptimering. Vores erfaring siger os, at der altid er noget, der kan gøres bedre. Online succes bygger på løbende optimering. Intet er statisk indenfor online marketing. Tallene bevæger sig konstant, og du skal arbejde for at følge med og få dem til at bevæge sig opad.

Vi vil gerne hjælpe dig på rette vej, og vi vil naturligvis også gerne hjælpe dig hele vejen. Derfor får du gennem vores potentialeanalyse et realistisk billede af dit potentiale og den indsats, der skal til for at nå dine mål.

Udfyld kontaktformularen herunder, hvis du vil have et uforpligtende oplæg, så kontakter vi dig hurtigst muligt.