Service

Digital kommunikation og strategi

Dit digitale brand fortjener at blive hørt og set. Vi hjælper dig med at optimere din digitale kommunikation gennem rådgivning, strategi og kreativitet.
______

Information er ikke det samme som kommunikation

Det vigtigste for din digitale markedsføring er, at dit budskab når ud til din målgruppe. Men der er masser af content på nettet, som ikke læses. Det kan enten skyldes, at man ikke kan finde det – eller måske ligefrem, at det ikke er interessant og inspirerende nok.

Det er her, Conversio kan hjælpe dig med din digitale kommunikation, så dit budskab bliver både relevant, underholdende og troværdigt. Vi rådgiver dig inden for en lang række områder, der har med digital kommunikation at gøre. Vi hjælper dig blandt andet med digital strategi, markedsføring, branding, brugervenlighed og integration på de forskellige digitale platforme.

______

Udvikling af content

Overordnet er content alt det indhold, du har på dine digitale platforme. Vi sparrer gerne med dig om indholdet på dit website samt din digitale markedsføring og aktiviteter på sociale medier.

Vi har et kompetent team af content-specialister, der udarbejder målrettet, kreativt indhold, der styrker din markedskommunikation og dit brand. I samarbejde med dig kan vi blandt andet gennem kreative workshops afdække kommunikationsbehov og udvikle content.

Vi sørger naturligvis for, at dit content altid er SEO-venligt. Men vi sørger også for, at det er relevant, underholdende og troværdigt i form af velskrevne tekster, kreative koncepter og filmproduktion.

______

Kommunikationsrådgivning

Din digitale kommunikation skal være i tråd med din overordnede kommunikation. Vi hjælper dig med at kortlægge din målgruppes adfærd og definere dine budskaber. Men vi rådgiver dig også i forbindelse med, hvor og hvornår du skal kommunikere – samt om trends, nye udviklinger og teknologier, som kan være relevante for din forretning.

______

Digital strategi og analyse

Med udgangspunkt i dig og din målgruppe, udarbejder vi en klar digital strategi, så du får fuldt overblik over dine online webdata. Det giver dig tidligt i processen indblik i, hvor din forretning bevæger sig hen.

Du får tilknyttet en client manager med stor erfaring indenfor digitale strategier, som vil hjælpe dig med at prioritere indsatser, opstille mål, få indsigt i data samt sørge for at lægge en plan for eksekvering.

Dermed kan du være på forkant med tiltag, der konstant følger udviklingen. Det giver dig stærke konkurrencemæssige fordele og målbare KPI’er samt sikkerhed for, at din markedsføring gør det, den skal – nemlig at generere kunder og øge kendskab til dit brand og din forretning.

Er du interesseret i at høre mere om digital strategi og analyse, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om dine muligheder. Kontakt os på telefon 70 66 65 00, sende os en mail på [email protected], eller bestil et oplæg på nedenstående link.

Gemmer din virksomhed også på et uforløst potentiale?

Giv os lidt indsigt, så kommer vi med et bud på en strategi til dine behov. Kontakt os herunder for at høre mere.
Anders Tjørnelund
CEO, Partner

Bliv ringet op