SEO optimeret hjemmeside – Best in Class

WordPress er ifølge os ét af de bedste Open Source CMS-systemer tilgængeligt

Én af de bedste i klassen

WordPress er ifølge os ét af de bedste Open Source CMS-systemer tilgængeligt. Opdateringsfrekvensen på opdateringer og extensions til systemet er hyppig, og så er systemet til og med gratis. WordPress er utroligt brugervenligt og kan betjenes af næsten alle, og systemet er meget intuitivt at tilgå som bruger. Derudover er ændring af tekst m.v. let at betjene, da det til forveksling minder om Word. Et godt CMS-system skal kunne leve op til webstandarderne og være en æstetisk nydelse at arbejde i hvilket, WordPress opfylder til fulde.

Få en skræddersyet løsning

WordPress tilbyder utallige kombinationer af designs og plug-ins – både gratis og betalte. Men fælles for dem alle er, at din webshop/website kan skræddersyes præcis efter dine ønsker. Vi hjælper dig med at afdække dine ønsker og behov, så vi sammen kan finde frem til den løsning, som passer til netop din forretning og ikke mindst til din målgruppe. Med det optimale set-up sikrer vi, at du og din forretning er klædt godt på, når det kommer til succesfuld e-handel.

Vi kommer med et uforpligtende tilbud

Vi kan udvikle, optimere og opdatere din WordPress og tilrettelægger processen helt efter dine behov og ønsker. Alle webshops er forskellige, og det skinner igennem i vores løsninger. Ønsker du at vide mere om, hvad WordPress kan gøre for din online forretning, så er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 70 666 500 eller send os en mail på [email protected]

Læs mere om sociale medier

Klar til at blive en del af Conversio?

Bliv ringet op af en vores rådgivere - det er helt gratis og uforpligtende