SEO – med fokus på bundlinjen

Det er vigtigt, at du oplever en rentabel vækst i omsætningen i forhold til den investering,
du har lagt i det enkelte søgeord, lignende søgeord og din samlede SEO-indsats

Search Engine Optimization eller SEO handler om at optimere din hjemmesides tilstedeværelse i søgemaskinerne. SEO består af mange forskellige grene, hvorfor det ofte kan være en uoverskuelig størrelse. Hos Conversio har vi specialister, der har 100% fokus på SEO. Dette betyder, at vi altid er opdatererede på de nyeste tendenser og opdateringer fra Google. Vores specialister har gennemgået tusindvis af hjemmesider og webshops indenfor mange forskellige brancher. Dette giver os kompetencerne til at finde potentielle områder, der kan optimere organiske trafik. Vi kan også finde optimeringspotentiale på din hjemmeside ved en gratis SEO analyse.

Bestil en gratis SEO analyse – klik her

ROI på SEO

Hos Conversio er vi eksperter i e-handel og konverteringsoptimering, og udgangspunktet for alle vores løsninger er altid at skabe maksimalt afkast. Når vi udfører og rådgiver om søgemaskineoptimering, går vi naturligvis ikke på kompromis med det udgangspunkt. Derfor går vi også imod nogle af de gængse prioriteter og holdninger, du kan møde hos traditionelle SEO-bureauer. Fx mener vi:

  • Det er ikke vigtigt, hvor høj en placering du opnår på et givent søgeord. Det er vigtigt, at du oplever en rentabel vækst i omsætningen i forhold til den investering, du har lagt i både det enkelte søgeord, lignende søgeord og din samlede SEO-indsats
  • Det er ikke søgevolumen og konkurrencesituationen på Google, der skal afgøre, hvilke søgeord du skal fokusere på. Det er dine konverteringsdata. Det er langt fra sikkert, at du og dine konkurrenter har samme forretningspotentiale på to ens produkter eller søgeord

Hos Conversio tilbyder vi forskellige SEO-løsninger. Alt fra en grundlæggende analyse af din webshops SEO-potentiale til konkret udførsel af både intern og ekstern optimering. Og vi indgår typisk længerevarende faste samarbejdsaftaler, hvor vi løbende forbedrer vores kunders omsætning via organisk søgetrafik.

Vi du i gang med SEO? Tag en uforpligtende snak med en af vores specialister. Så finder vi den mest lønsomme vej til flere organiske kunder i butikken. Ring på +45 70 777 660 eller skriv til os på [email protected]. Du kan også bestille en gratis SEO analyse og få en snak med en af vores specialister om dit potentiale i søgemaskinerne.

Bestil en gratis SEO analyse – klik her

Bliv ringet op af os!

Bliv ringet op af vores Online Marketing Specialist, Tue Madsen, som har mere end 10 års erfaring med Online Marketing. Udfyld nedenstående.