SEO-analyse

Conversios SEO Light analyse giver dig et billede af, hvordan din hjemmeside er gearet til succes i søgemaskinerne.

Hvad indeholder analysen?

Vores analyse går i dybden med dine søgeord, og du vil få et grundigt indblik i, hvad der kan optimeres. Herunder kan du se et udpluk af de ting, vi bl.a. kigger på i analysen:

  • En gennemgang af det tekniske setup onsite på din hjemmeside
  • En gennemgang af din linkprofil
  • Konkrete anbefalinger til forbedringer
  • En liste med hvilke søgeord, du bedst opnår synlighed på

Analysen gennemgår tekniske områder, der er kendt som typiske problematikker på en hjemmeside, der forhindrer Google i en optimal gennemgang og indeksering af din side. SEO light-analysen identificerer ligeledes de søgeord, som din side er synlig på – dette giver mulighed for at konkretisere optimeringspotentialet for din hjemmesides organiske trafik.

Analysen tager maksimalt 5 hverdage fra din bestilling til modtagelse – og vi skal faktisk ikke engang bruge noget fra dig for at komme i gang. Analysen følges op med en grundig 1 til 1 gennemgang og konsultation med en af vores specialister.

Hvorfor få foretaget en SEO analyse?

Analysen er i stand til at identificere potentielle fejl, der kan være skadelige for din hjemmesides organiske trafik. Herudover giver analysen dig et generelt billede af, hvordan du klarer dig i søgeresultaterne, og hvordan du kan forbedre dig.

Bestil din analyse i dag

Vi tilbyder dig en af de bedste SEO-analyser på markedet til en fordelagtig pris på 2.995 kr. Analysen er desuden 100% fortrolig. Bestil din analyse i dag – ring til os på 70 666 500 eller skriv til os på [email protected]

Du kan også læse mere om vores ydelser indenfor SEO under ‘Sådan arbejder vi med SEO‘ eller bestille en Google Ads analyse.

Hvad siger folk om os på TrustPilot?

Bestil en SEO analyse hos os
Udfyld nedenstående felter, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

"Vi har kun rosende ord tilovers om Conversio. Super professionelt team, og rigtig flotte resultater. Vi ser frem til et langt samarbejde fremadrettet"
Christina Bæk Møller Cotonshoppen.dk
"Rigtig flotte konverteringer, gode tilbagemeldinger og et sprog man kan forstå. Vi er sikre på at Conversio vil være vores samarbejdspartner i mange år."
Brian Vilhelmsen Fest4all.dk

Klar til at blive en del af Conversio?

Bliv ringet op af en vores rådgivere - det er helt gratis og uforpligtende