Prissammenligningssider – Bliv fundet!

Prissammenligningssider som Pricerunner, Kelkoo m.fl. besøges dagligt
af tusindvis af forbrugere, når der skal shoppes online.

Bliv fundet de rigtige steder

Prissammenligningssider som Pricerunner, Kelkoo m.fl. besøges dagligt af tusindvis af forbrugere, når der skal shoppes online. Så hvorfor ikke være til stede, når potentielle kunder søger efter priser specifikt for dit produkt eller ydelse? Vi hjælper dig med opsætningen, så dine produkter er nemt tilgængelige for besøgende med aktuelle priser, produktinformation, firmalogo m.m. Vi kan stå for opsætningen på flere prissammenligningssider i både Danmark, Norge og Sverige.

 

Almindelig annoncering

Udover ovenstående har du naturligvis også mulighed for at få opsat annoncering i form af almindelige tekstannoncer eller bannerannoncering inde på de forskellige prissammenligningssider. Denne form for annoncering rammer en lidt bredere målgruppe.

Eksempler på prissammenligningssider:

  • Pricerunner
  • Kelkoo
  • EDBpriser
  • Prisjagt
  • alaTest (sammenligning af anmeldelser)

Så hvis det er på tide, at du og din forretning bliver markedsført på prissammenligningssider, så lad os give dig et uforpligtende tilbud på det. Du kan altid fange os på telefon +45 70 666 500 eller mail [email protected]

Få en snak med vores specialist – klik her

Bliv ringet op af os!

Bliv ringet op af vores Online Marketing Specialist, Tue Madsen, som har mere end 10 års erfaring med Online Marketing. Udfyld nedenstående.