Ledige praktikstillinger

Praktikant

Får du stjerner i øjnene, når du hører ord som hashtags, likes, klikrate og filter, og kribler det i fingrene for at prøve at arbejde med markedsføring via sociale medier? Hvis du er klar på at blive en sand SoMe-ninja, så spark din karriere i gang med en spændende og udfordrende praktikplads med opstart i enten januar eller august.
Brænder du for at udfordre dig selv og udvikle eftertragtede kompetencer inden for blandt andet Google Ads, Facebook og Instagram? Vil du prøve kræfter med digital marketing på tværs af flere forskellige kanaler, så spark din karriere i gang med en spændende og udfordrende praktikplads hos os i Conversio med opstart i enten januar eller august.
Brænder du for at udfordre dig selv og udvikle eftertragtede kompetencer inden for blandt andet content og SEO? Vil du prøve kræfter med digital marketing på tværs af flere forskellige kanaler, så spark din karriere i gang med en spændende og udfordrende praktikplads hos os i Conversio med opstart i enten januar eller august.
Brænder du for at skrive medrivende fortællinger, og kan du formulere dig professionelt og gøre budskaber skarpe og nemme at forstå? Har du frem for alt lyst til at prøve kræfter med content og digital marketing i praksis? Så har vi hos Conversio den helt rigtige praktikplads til dig med opstart i enten januar eller august.
Er der ikke det, du søger?

Vi tager glædeligt imod uopfordrede ansøgninger fra nye, talentfulde mennesker.

Hvis der ikke er den stilling, du søger i venstre side, så kontakt os på: