Onsite SEO

Lad søgemaskinerne forstå din side

Onsite SEO dækker over alle de tiltag, der kan laves, uden man er afhængig af eksterne faktorer. Derfor er onsite en meget vigtig del af arbejdet med SEO. Dette dækker især over de tekniske elementer på din hjemmeside. Din performance i søgemaskinerne afhænger i høj grad af, hvor godt Google er i stand til at forstå din side. Udover det tekniske, handler det ligeledes i høj grad om at have værdifulde tekster på sin hjemmeside, da dette er essentielt for at opnå en god synlighed i søgemaskinerne.

Onsite SEO er altså en vigtig del af, hvorvidt du formår at skabe en stigning i den organiske trafik. Arbejder du eksempelvis kun målrettet med linkbuilding, men din hjemmeside ikke fungerer teknisk, opnår du ikke den fulde værdi af de indgående links til din hjemmeside.

Derfor starter et SEO-forløb hos Conversio altid med en teknisk SEO-analyse – også kendt som en SEO audit. Dette betyder, at din hjemmeside gennemgås fra A til Z i forhold til kendte problematikker indenfor teknisk SEO. SEO-analysen giver en status og kommer med konkrete anbefalinger, hvis der er behov for forbedringer. Dette giver udgangspunktet for et succesfuldt SEO-forløb hos Conversio.

Interesseret? Hos Conversio er vi specialister i SEO og kan hjælpe dig med at opnå dit fulde potentiale i søgemaskinerne. Kontakt en af vores specialister på dag på tlf +45 70 666 500 eller mail [email protected]. Du kan også bestille en gratis og uforpligtende SEO analyse her:

Få en snak med vores specialist – bestil en gratis SEO analyse

Bliv ringet op af os!

Bliv ringet op af vores Online Marketing Specialist, Tue Madsen, som har mere end 10 års erfaring med Online Marketing. Udfyld nedenstående.