Teknisk SEO-analyse | Fundamentet for din hjemmeside | Conversio

Onsite analyse

Skab det stærkteste fundament for din hjemmesides succes!

Et solidt fundament er lige så vigtigt for din hjemmeside, som det er for dit hus. Det handler nemlig om meget mere end content og links – der skal være et teknisk fundament at bygge disse ovenpå. Hos Conversio kan vi naturligvis også hjælpe jer med denne del af jeres SEO-optimering.

Teknisk SEO handler om, hvor let Google har ved at læse din side. Er din side skræddersyet til SEO, har den den bedste forudsætning for en god placering i Googles søgeresultater.

Med en dybdegående teknisk SEO-analyse får du:

  • Gennemgang af hastighed, struktur, duplicate content, robots.txt, content, title tags, H-tags og interne links.
  • Afdækning af eventuelle faldgruber.
  • Forslag til konkrete optimeringer.

Med et stærkt teknisk fundament på en hjemmeside er Google mere villig til at give hjemmesiden en høj placering i søgeresultaterne. Nogle gange kan den hjemmesideløsning, en webprogrammør synes bedst om, være i vejen for en god placering. Som SEO-specialister har vi hos Conversio alle de rigtige folk til at hjælpe dig med at gøre din side hurtig, brugervenlig og sørge for en god placering i Google.

Hvis du er interesseret i at få foretaget en teknisk SEO-analyse af et af de bedste bureauer i branchen, så sidder vores specialister klar til at modtage din henvendelse på 70 666 500 eller [email protected] Du har også mulighed for at bestille en SEO light analyse af din SEO-indsats.

Bestil en SEO-analyse – klik her

Klar til at blive en del af Conversio?

Bliv ringet op af en vores rådgivere - det er helt gratis og uforpligtende