Den perfekte e-handelsløsning

Magento er en kraftfuld e-handelsløsning bygget til vækst og fleksibilitet

Ikke alene er systemet gratis versus andre store licens-baserede systemer, men på grund af de mange fantastiske features og tilpasningsmuligheder, anser vi Magento som den perfekte e-handelsløsning for både små og store webshops.

angle-down

Conversio er et større dansk e-handelsbureau med speciale indenfor Magento og Online Marketing. Vores team af kompetente medarbejdere spænder bredt, hvilket gør os i stand til at varetage komplekse opgaver indenfor vores specialeområder. Vores fokus er på gennemsigtighed, kundetilfredshed og ROI. Vi tilpasser altid fornuftige løsninger til dit behov og dit budget – og rådgiver dit hele vejen.

Magento er en kraftfuld e-handelsløsning bygget til vækst.

Magento er verdens mest populære open-source e-handelsløsning, og derfor har vi hos Conversio, ligesom flere end 240.000 andre forhandlere på verdensplan, valgt Magentos e-handelsløsning. Vi er ikke blege for at sige, at vi er eksperter i Magento. Vi har specialiseret os inden for både simpel og avanceret udvikling af Magento webshops. Det betyder, at vi kan løse enhver teknisk udfordring – eller forbedring, du efterspørger til din Magento-shop. Både når det kommer til småopgaver og til den gennemførte totalløsning. Vi har i flere år lavet holdbare og professionelle løsninger til vores kunder, som sætter pris på den fleksibilitet, som Magento tilbyder. Vi er naturligvis Magento-certificeret, hvilket sikrer dig, at vi leverer et produkt i høj kvalitet.

Ikke alene er Magento gratis i modsætning til andre store licens-baserede systemer men på grund af de mange fantastiske features og tilpasningsmuligheder, anser vi Magento som den perfekte e-handelsløsning for både små og store webshops. Få mulighed for at skræddersy din egen unikke løsning ved hjælp af de mange Magento-moduler, som kan tilknyttes din shop. Eksempler på dette kunne fx være moduler til levering, kundeklubber, EAN, bogføring og mange flere.

Dine mål er vores mål

For en webshop er vækst én af de vigtigste drivkræfter, og hos Conversio forstår vi, vigtigheden af at din webshop vækster og konverterer dine besøgende til salg. Vi er specialister i at rådgive, og vi lytter til dine mål og ønsker. Vi har kompetencerne til at kunne gøre en forskel for dig og din webshop. Vores arbejdsmetoder består i at analysere jeres behov, jeres kunders behov og hvorledes disse behov vil ændres i fremtiden – som ultimativt vil skinne igennem på jeres endelige løsning.

Kompetent og engageret team

Vi er et stærkt team med et hav af forskellige kompetencer, og vi er blandt de bedste i branchen. Vores erfaring med Magento strækker sig helt tilbage fra 2008, hvor Magento for alvor gjorde sit indtog i Danmark. Vi har derfor fulgt udviklingen fra begyndelsen og kender dens styrker og svagheder, og har ligeledes et fornuftigt indblik i fremtidens Magento. Det er meget vigtigt for os, at du får den bedste rådgivning uanset din tekniske baggrund. Derfor bliver hele vores Udviklingsteam konsekvent videreuddannet og certificerede i Magento. Derfor er vi i stand til at løse selv meget avancerede problemstillinger, og er specialister i at lave den rigtige løsning, som tager hensyn til fremtiden.

Bliv ringet op af os!

Bliv ringet op af vores Online Marketing Specialist, Tue Madsen, som har mere end 10 års erfaring med Online Marketing. Udfyld nedenstående.