Kursus & Workshops i SEO, Google Ads og Google Analytics | Conversio

Kurser & workshops

Vi giver dig de rigtige værktøjer til succes

Vi giver dig de rigtige værktøjer til succes

Vi hjælper hver dag vores kunder med at optimere deres forretning igennem online marketing og holdbare webløsninger. Men vi ved også, at nogle af vores kunder gerne vil lære mere om, hvordan tingene fungerer, så de får en bedre forståelse af egne online aktiviteter og dermed i højere grad kan bidrage til den fortsatte vækst i deres forretning.

Kom til kursus hos Conversio

Vil du gerne lære mere om online marketing og dermed være i stand til sætte dit eget præg på dine online aktiviteter? Så læs blot videre. Vi tilbyder kurser og workshops inden for alle vores fagområder til alt fra enkeltpersoner til større grupper. Herunder kan du se et par eksempler:

Google Ads

Uanset om du er nybegynder eller allerede har stiftet bekendtskab med Google Ads, kan vi guide dig igennem de vigtigste værktøjer og funktioner, så du er endnu bedre klædt på, når det kommer til optimering af bundlinjen i din forretning. Du lærer fx vigtige begreber, optimeringsværktøjer samt hvilke data, du bør være ekstra opmærksom på.

Google Analytics

Det er altafgørende, at man kan analysere og bruge sin trafikdata optimalt. Lad os hjælpe dig med at blive klogere på Google Analytics og få skabt det perfekte overblik over dine websitedata, så du hurtigt kan danne dig et billede af, hvor dine besøgende kommer fra, hvor længe de bliver, og hvad man kan optimere, for at de bliver der endnu længere og konverterer endnu mere. Google Analytics har mange funktioner, og vi er klar til at lære dig alt, hvad du har brug for at vide.

Søgemaskineoptimering (SEO)

Der er ofte stor konkurrence om at ligge øverst i de organiske søgeresultater på Google. Her betaler du ikke, hver gang folk klikker på din annonce, så det er derfor en god forretning at ligge i toppen. Med et kursus i SEO vil du få den nødvendige viden samt de værktøjer, der skal til for at gøre en forskel i dine organiske placeringer i Google. Det er noget, der kan mærkes på bundlinjen.

Ring til vores produktchef, Johannes Helleland på tlf. 70 666 502 og få en uforpligtende snak om et skræddersyet kursusforløb til dig og din virksomhed.

Interesseret? Kontakt os i dag

Læs mere om sociale medier

Klar til at blive en del af Conversio?

Bliv ringet op af en vores rådgivere - det er helt gratis og uforpligtende