Instagram Annoncering | Være tilstede hos målgruppen | Conversio

Instagram – kreativ og visuel annoncering

Nå din målgruppe blandt de næsten 900.000 brugere i Danmark og mange flere verden over.

Siden efteråret 2015 har det været muligt at annoncere via Instagram. Her har du som virksomhed mulighed for at nå din målgruppe blandt de næsten 900.000 brugere i Danmark og mange flere verden over. Og man skal jo sørge for at være der, hvor ens målgruppe er! Instagram giver dig og din virksomhed muligheden for at bruge det kreative miljø, som er essensen af Instagram. At formå at inspirere med et enkelt billede eller video ad gangen kan være en udfordring. Det er derfor vigtigt, at din virksomheds Instagram-strategi afspejler et udtryk, der vil falde naturligt ind i brugernes nyhedsfeed, således det ikke er en forstyrrelse, men derimod en inspiration for brugerne. Der er et utroligt stort potentiale i at nå ud til nye kundesegmenter, der dagligt anvender de sociale medier, og da det er vigtigt at være med på de nyeste medier, ser vi Instagram som et must for virksomheder. Hvis man i forvejen kører Facebook-annoncering, er Instagram en hurtig tilføjelse, da man også arbejder med annoncerne via. Business manager og Power Editor. Man kan derfor roligt sige, at Facebook og Instagram går hånd i hånd. Her er de annonceringsmuligheder på Instagram, som vi anbefaler hos Conversio:

  • Øg trafik til din hjemmeside: Øg kendskabet til din hjemmeside via Instagram-annoncering. Med Instagram-annoncer har du mulighed for at sende en bruger til specifikke sektioner af din hjemmeside, eftersom annoncerne er blevet klikbare. Vi står klar til at rådgive dig, så du kan komme i gang med at udnytte dette kæmpe potentielle, som Instagram tilbyder som marketingkanal.
  • Skab konverteringer: Ønsker du at øge salget på din hjemmeside? Ved hjælp af Instagram kan du fremme dine salgsresultater. Med det rette setup kan der skabes en positiv ROI, så lad Conversio hjælpe dig med at være synlig på det rette tidspunkt, til de rette bruger og med det rette budskab.
  • Branding på Instagram: Mangler du en øget interaktionsrate på dine Instagram-posts? Jo højere interaktion der er på dine boost, jo lettere at det at opnå bedre resultater og få dit budskab ud til flere potentielle kunder. Med de rette redskaber er det muligt at opnå fantastiske resultater – også for mindre virksomheder inden for et overskueligt budget.

Er du klar til at tage din annoncering til næste niveau, så kontakt os i dag på tlf. +45 70 666 500 og få en uforpligtende snak om dine muligheder på Instagram. Du kan også skrive til os på [email protected] eller via knappen herunder.
Kontakt os i dag

Læs mere om sociale medier

Klar til at blive en del af Conversio?

Bliv ringet op af en vores rådgivere - det er helt gratis og uforpligtende