Vi gennemgår både dine AdWords-kampagner og dine Analytics-data og udarbejder en rapport, der påpeger konkrete forbedringsmuligheder, herunder hvilke mål du kan forvente at nå, hvis du følger vores råd, samt hvilke specifikke optimeringstiltag du bør iværksætte for at nå disse mål.

Hvad indeholder analysen?

Vores analyse går i dybden med din AdWords-konto, og du vil få et grundigt indblik i, hvilke ting der bør optimeres. Herunder kan du se et udpluk af de ting, vi bl.a. kigger på i analysen:

adwords-logo

 

  • Vi analyserer på både indkøbspriser, kvalitet og ikke mindst afkast (ROI) på annoncegrupper, annoncer og søgeord
  • Vi undersøger, hvorvidt tracking og konverteringsmål er sat korrekt op
  • Vi gennemgår opsætning i forhold til målretning og brug af diverse features

analytics-logo

 

  • Vi gennemgår din Analytics-kontoopsætning
  • Vi analyserer konverteringsdata for både betalt og ikke betalt trafik
  • Vi analyserer på adfærdsdata i relation til navigation og evt. købsflow på websitet/shoppen

BESTILLING AF GRATIS ANALYSE

Din analyse følges op af en grundig 60 minutters 1 til 1-gennemgang og konsultation med en af vores dygtige e-handelsrådgivere.

Hvorfor en gratis analyse?

Hos Conversio er vi specialister i e-handel og konverteringsoptimering. Vores erfaring siger os, at der altid er noget, der kan gøres bedre. Online succes beror på løbende optimering. Intet er statisk indenfor online marketing. Tallene bevæger sig konstant, og du skal arbejde for at følge med og få dem til at bevæge sig opad. Vi vil gerne hjælpe dig på rette vej. Vi vil naturligvis også gerne hjælpe dig hele vejen. Derfor mener vi kun, at det er fair, at du uden beregning får et realistisk billede af dit potentiale og den indsats, der skal til for at nå dine mål. Uanset om du vælger at lade os hjælpe dig med at nå dit fulde potentiale eller ej, er analysen 100% gratis og uforpligtende.

Intet med småt

Her er der ikke noget med småt. Vi tilbyder dig analysen helt gratis og uden nogen form for forpligtelse til at indgå i efterfølgende samarbejde. Analysen er desuden 100% fortrolig, og ingen oplysninger videregives til tredje part.

Bestil din gratis analyse i dag – ring til os på tlf. 70 666 500.

Du kan også læse mere om vores ydelser indenfor Google AdWords og Google Analytics.

Bliv ringet op af os!

Bliv ringet op af vores Online Marketing Specialist, Tue Madsen, som har mere end 10 års erfaring med Online Marketing. Udfyld nedenstående.