Gratis og uforpligtende AdWords-analyse

Vil du gerne blive klogere på, hvordan din Google AdWords performer og ikke mindst, hvordan den kan performe bedre? Så er vores uddybende Google AdWords-analyse helt sikkert løsningen for dig.

Hvad indeholder analysen?

Vores analyse går i dybden med din AdWords-konto, og du vil få et grundigt indblik i, hvilke ting der bør optimeres. Herunder kan du se et udpluk af de ting, vi bl.a. kigger på i analysen:

  • Vi analyserer på både indkøbspriser, kvalitet og ikke mindst afkast (ROI) på annoncegrupper, annoncer og søgeord
  • Vi undersøger, hvorvidt tracking og konverteringsmål er sat korrekt op
  • Vi gennemgår opsætning i forhold til målretning og brug af diverse features

  • Vi gennemgår din Analytics-kontoopsætning
  • Vi analyserer konverteringsdata for både betalt og ikke betalt trafik
  • Vi analyserer på adfærdsdata i relation til navigation og evt. købsflow på websitet/shoppen

Vi gennemgår både dine AdWords-kampagner og dine Analytics-data, og udarbejder en rapport, der påpeger konkrete forbedringsmuligheder, herunder hvilke mål du kan forvente at nå, hvis du følger vores råd, samt hvilke specifikke optimeringstiltag du bør iværksætte for at nå disse mål.

Du vil modtage din analyse maksimalt 5 dage efter din bestilling her på siden. Analysen følges op af en grundig 60 minutters 1 til 1 gennemgang og konsultation med en af vores dygtige e-handelsrådgivere.

Hvorfor en gratis analyse?

Hos Conversio er vi specialister i e-handel og konverteringsoptimering. Vores erfaring siger os, at der altid er noget, der kan gøres bedre. Online succes beror på løbende optimering. Intet er statisk indenfor online marketing. Tallene bevæger sig konstant, og du skal arbejde for at følge med, og få dem til at bevæge sig opad.

Vi vil gerne hjælpe dig på rette vej. Vi vil naturligvis også gerne hjælpe dig hele vejen. Derfor mener vi kun, at det er fair, at du uden beregning får et realistisk billede af dit potentiale og den indsats der skal til for, at nå dine mål. Uanset om du vælger at lade os hjælpe dig med at nå dit fulde potentiale eller ej, er analysen 100% gratis og uforpligtende.

Du kan også bestille en gratis SEO analyse her.

Hvad siger folk om os på TrustPilot?

Intet med småt

Her er der ikke noget med småt. Vi tilbyder dig analysen helt gratis, og uden nogen form for forpligtelse til at indgå i efterfølgende samarbejde. Analysen er desuden 100% fortrolig, og ingen oplysninger videregives til tredje part. Bestil din gratis analyse i dag – ring til os på tlf. 70 666 500.

Du kan også læse mere om vores ydelser indenfor Google AdWords og Google Analytics.

Få en gratis AdWords analyse hos os
Udfyld nedenstående felter, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

"Vi har kun rosende ord tilovers om Conversio. Super professionelt team, og rigtig flotte resultater. Vi ser frem til et langt samarbejde fremadrettet"
Christina Bæk Møller Cotonshoppen.dk
"Rigtig flotte konverteringer, gode tilbagemeldinger og et sprog man kan forstå. Vi er sikre på at Conversio vil være vores samarbejdspartner i mange år."
Brian Vilhelmsen Fest4all.dk

Klar til at blive en del af Conversio?

Bliv ringet op af en vores rådgivere - det er helt gratis og uforpligtende