GOOGLE ADWORDS – Optimeret afkast

Vores Google AdWords-team er certificeret Google Premier Partner, som betyder,
at vi er blandt Danmarks bedste AdWords-specialister.

Optimeret ROI med AdWords

AdWords er Googles egen online annonceringsplatform. En platform, der rummer en lang række effektive værktøjer til at skaffe dig kunder i butikken. Men det er også en platform, hvor du hurtigt kan bruge mange penge forgæves, hvis du ikke har den rigtige strategi, et stramt fokus på investeringsafkast (ROAS) og ikke mindst tiden til løbende at optimere dine kampagneaktiviteter. Heldigvis er online konvertering vores helt store speciale og derfor også omdrejningspunktet, når vi arbejder med din annoncering. Vores vigtigste mission er, at din AdWords skal generere profit i din webshop.

 

Du betaler kun pr. annonceklik

Modsat andre annonceringsformer fungerer Google AdWords således, at du først betaler, når nogen rent faktisk klikker på din annonce og lander på dit website. Man kan løbende justere ens annoncebudget, fx ved højsæson for specifikke produkter/ydelser eller ved specialtilbud. AdWords tilbyder enorm fleksibilitet, og man kan hele tiden skrue op og ned for de forskellige funktioner alt efter performance. Annoncering med Google AdWords kan benyttes af alle former for virksomheder. Det eneste krav er, at du har et website eller en webshop, som brugerne kan klikke sig ind på. Dine annoncer bliver vist i Googles egne søgeresultater, men de kan også blive vist på mange andre online sider, som Google samarbejder med. Der er rig mulighed for, at tilpasse dette til den enkelte virksomheds behov og ønsker.

Bestil en gratis AdWords analyse af en af vores specialister – klik her

Mærk effekten med det samme

Google AdWords er annoncering i real-time. Det vil sige, at du nærmest med det samme kan se, hvor mange der klikker på dine annoncer, og ikke mindst om de køber noget. Det giver en unik mulighed for hurtigt og effektivt at tilpasse og optimere dine annoncer, så de hele tider performer optimalt. Du får en uvurderlig indsigt i dine besøgendes søgeadfærd, og det er alfa og omega at bruge disse data til at effektivisere din annoncering. Ved hele tiden at have fingeren på pulsen vil du hurtigt kunne se den positive virkning, AdWords kan få på din bundlinje.

 

Få en langvarig samarbejdspartner i Conversio

Vi har mange års erfaring med Google AdWords og har arbejdet med en bred vifte af kunder – både store og små. Fælles for dem alle er, at de vil have flere kunder i biksen og en bedre ROI. Det er lige præcis det, vi kan hjælpe med dig med. Gennem en grundig og effektiv arbejdsmetode klarlægger vi, hvilke optimeringer der er nødvendige for at skrue op for din succes i AdWords. Og det gøres altid med udgangspunkt i dine konkrete målsætninger.

Vores kompetente e-handelsrådgivere sidder klar til at hjælpe dig godt på vej. Kontakt os i dag for en snak om dine muligheder – selvfølgelig ganske uforpligtende. Ring på tlf. 70 666 500 eller skriv til [email protected].

Få en snak med vores specialist – klik her

Bliv ringet op af os!

Bliv ringet op af vores Online Marketing Specialist, Tue Madsen, som har mere end 10 års erfaring med Online Marketing. Udfyld nedenstående.