E-mail markedsføring | Den direkte vej til kunden | Conversio

E-mailmarketing

Minimalt budget og maksimalt udbytte!

En e-mail er uden tvivl et af de mest effektive værktøjer, hvis du er ude efter at skabe salg, kommunikation eller skabe loyalitet til dine kunder. Hvis du ikke har prøvet det før, kan du godt forberede dig på at blive positivt overrasket. For med en e-mailkampagne, der er skruet rigtigt sammen, kan du opnå rigtig flotte resultater.

Om du allerede er i fuld gang med e-mailmarketing eller er helt grøn på området har ingen betydning. Vi hjælper på alle niveauer, lige fra opstart og implementering af e-mailkampagner til gennemgang og optimering af nuværende løsninger.

Hvorfor e-mailmarketing?

Hvad er det første, du gør, når du står op om morgenen? Hvis du gør som størstedelen af alle danskere, vil vi gætte på, at du tjekker din e-mail. Og det samme gør dine kunder. Så selvfølgelig skal du også være til stede i deres indbakke. Hvis du har et behov for at sælge noget til nogen, så har vi løsningen! E-mailmarketing er nemlig den mest effektive form for markedsføring, når du har indtjening for øje. Med det rette mix af kommunikation, spændende indhold og tilbud, kan du få omsætningen til at eksplodere.
Hos Conversio hjælper vi med at opsætte, eksekvere og vedligeholde din e-mailmarketing. Vi ved, hvad der virker, så du er i særdeles gode hænder.

Når du vælger Conversio som samarbejdspartner til din e-mailmarketing, arbejder vi ud fra en effektiv handlingsplan, og du får bl.a.:

  • Strategisk handlingsplan
  • Teknisk opsætning
  • Udarbejdelse af indhold
  • Eksekvering af kampagner
  • Opsætning af flows
  • Leadgenerering
  • Vedligeholdelse og optimering

Kontakt os i dag og hør mere – klik her

Leadgenerering

Hvis der allerede er kunder i butikken, har du også mulighed for at få dem tilmeldt dit nyhedsbrev.
Man siger, at 90% af omsætningen stammer fra nuværende og tilbagevendende kunder, og da de allerede har vist interesse, bør fokus rettes mod dem samt muligheden for mersalg. Vi hjælper dig med at finde den rigtige formel for at få dine nuværende og potentielle kunder tilmeldt dit nyhedsbrev. Samtidig sikrer vi, at alle indgangsvinkler til opsamling af tilmeldinger er optimeret.

Bestem selv dit engagement

Måske har du ikke tiden til eller interessen for e-mailmarketing, men dette bør ikke afholde dig fra at skabe dialog til nuværende og potentielle kunder via e-mails. Hos os bestemmer du helt selv, hvor meget du vil engagere dig i din e-mailmarketing. Vi kan hjælpe med inputs og optimering, eller vi kan stå for hele processen fra opstart til drift. Uanset engagement vil vi igennem tæt dialog sørge for en sikker proces, så vores fælles opsatte mål bliver indfriet.

Hvis du er klar til at booste din omsætning, skabe højere kundeloyalitet eller bare gerne vil skabe en god dialog med dine kunder, så tag en uforpligtende snak med os,
og find ud af, hvordan vi kan hjælpe dig. Ring på 70 666 500 eller skriv til os på [email protected] allerede i dag.

Interesseret? Kontakt os i dag

Læs mere om sociale medier

Klar til at blive en del af Conversio?

Bliv ringet op af en vores rådgivere - det er helt gratis og uforpligtende