Content-map

Struktureret arbejde med din søgeordsoptimering kan give dig en langt bedre synlighed i Google!

Ved at arbejde struktureret med din søgeordsoptimering, kan du opnå en langt bedre synlighed i Google. Ved at udarbejde et content-map over din side, struktureres dit content således, at dine vigtigste landingssider og søgeord prioriteres i søgeordsoptimeringen og dermed opnår større synlighed.

Når vi udarbejder et content-map til dig vil vi først og fremmest identificere relevante søgeord. Søgeordene tilknyttes til de enkelte landingssider, hvilket er med til at forhindre kannibalisering, hvor de samme søgeord målrettes på forskellige sider.

Vi gennemgår hver enkelt landingsside og kommer med konkrete anbefalinger til, hvilke tiltag der skal laves for at opnå synlighed på de relevante søgeord.

Et content-map skaber værdi for jer, da det giver jer en mulighed for at arbejde struktureret med jeres sider og relevante søgeord. Samtidig fungerer det som en arbejdsplan, hvor I ved hvilke tiltag, der skal arbejdes med på de enkelte sider.

Udarbejdelsen af et content-map indeholder følgende elementer:

  • Identificering af relevante søgeord.
  • Tilknytning af søgeord til enkelte landingssider.
  • Gennemgang af hver enkelt landingsside.
  • Konkrete anbefalinger til tiltag, der kan skabe større synlighed på søgeordene.

Kunne du tænke dig at øge din synlighed i Google ved at få udarbejdet et content-map? Vores dygtige specialister sidder klar til at svare på dine spørgsmål og lytte til dine behov. Ring til os på 75 666 500 eller skriv til [email protected].

Bestil dit content-map her

Du kan også bestille en gratis og uforpligtende SEO-analyse, hvor vi identificerer dine søgeord og følger op med en grundig gennemgang og en snak om dine muligheder og behov indenfor SEO.

Bliv ringet op af os!

Bliv ringet op af vores Online Marketing Specialist, Tue Madsen, som har mere end 10 års erfaring med Online Marketing. Udfyld nedenstående.