Content-map | Struktureret søgeordsoptimering | Conversio

Content-map

Struktureret arbejde med din søgeordsoptimering kan give dig en langt bedre synlighed i Google!

Ved at arbejde struktureret med din søgeordsoptimering, kan du opnå en langt bedre synlighed i Google. Ved at udarbejde et content-map over din side, struktureres dit content således, at dine vigtigste landingssider og søgeord prioriteres i søgeordsoptimeringen og dermed opnår større synlighed.

Når vi udarbejder et content-map til dig, vil vi først og fremmest identificere relevante søgeord. Søgeordene tilknyttes til de enkelte landingssider, hvilket er med til at forhindre kannibalisering, hvor de samme søgeord målrettes på forskellige sider.

Vi gennemgår hver enkelt landingsside og kommer med konkrete anbefalinger til, hvilke tiltag der skal laves for at opnå synlighed på de relevante søgeord.

Et content-map skaber værdi for jer, da det giver jer en mulighed for at arbejde struktureret med jeres sider og relevante søgeord. Samtidig fungerer det som en arbejdsplan, hvor I ved hvilke tiltag, der skal arbejdes med på de enkelte sider.

Udarbejdelsen af et content-map indeholder følgende elementer:

  • Identificering af relevante søgeord.
  • Tilknytning af søgeord til enkelte landingssider.
  • Gennemgang af hver enkelt landingsside.
  • Konkrete anbefalinger til tiltag, der kan skabe større synlighed på søgeordene.

Kunne du tænke dig at øge din synlighed i Google ved at få udarbejdet et content-map? Vores dygtige specialister sidder klar til at svare på dine spørgsmål og lytte til dine behov. Ring til os på 70 666 500 eller skriv til [email protected]

Bestil dit content-map her

Klar til at blive en del af Conversio?

Bliv ringet op af en vores rådgivere - det er helt gratis og uforpligtende