CoBrand Media

Leverandørguides, som når ud til veldefinerede og relevante målgrupper – både fysisk og online

 

CoBrand Media er specialiseret i at bygge bro mellem virksomheder og deres målgruppe. Dette gør vi gennem vores branchespecifikke leverandørguides, hvor virksomheders budskaber og produkter målrettet distribueres til relevante beslutningstagere og indkøbsansvarlige landsdækkende.

CoBrand Medias leverandørguides forbinder nøje udvalgte virksomheder og leverandører indenfor specifikke brancher. Det sikrer et ekstremt målrettet medie, hvor leverandører får mulighed for at markedsføre sig overfor en købestærk og beslutningsdygtig målgruppe, som er relevant for deres produkt og service.

Vi skaber vores leverandørguides i samarbejde med vores samarbejdspartnere og annoncører. Vi lytter og vidensdeler, så produktet skabes i et sammenspil, hvor alle parter tager ejerskab for slutproduktet. Vi er her for vores samarbejdspartnere og annoncører, og for os er det vigtigt, at de får udbytte af samarbejdet og investeringen.

Produktpakken består af:

  • En fysisk version som distribueres direkte til beslutningstager og indkøbsansvarlige
  • En digital version som bliver delt via de sociale medier
  • En online platform som bliver en vidensportal indenfor den pågældende branche

Online platform

Til alle vores leverandørguides tilknyttes et online site bestående af en blog, hvor annoncører, redaktionelle bidragsydere samt organisationer får adgang til at indlevere og publicere artikler, jobopslag, branchenyheder, produktnyheder og lignende. Bloggen vil dermed blive en vidensportal indenfor branchen.

CoBrand Media arbejder aktivt med disse blogs og synligheden af dem via linkbuilding og teknisk SEO on- og offpage. Det betyder, at bloggen vil kunne opnå topplaceringer på Googles organiske søgeresultater. Dette vil igen medføre stor værdi for alle medvirkende – såvel annoncører som bidragsydere, da der ofte vil være tale om krydsinteresser på søgeord for annoncører og bidragsydere.

Bloggen er et effektivt medie til at:

  • Skabe fokus og vidensdele
  • Præsentere nye produkter på markedet
  • Invitere til events og lignende
  • Informere om ny lovgivning og nye regler indenfor branchen
  • Gøre opmærksom på uddannelse, kurser og lignende
  • Dele stillingsopslag

Se vores referencer!

Brand, Redning & Sikkerhed

KommuneEnergi

Kirke, Drift og Byggeri


Kontakt CoBrand Media

Du er mere end velkommen til at kontakte os via kontaktformularen, telefon eller mail, hvis du ønsker at høre om dine muligheder, har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores leverandørguides. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har en ide til en leverandørguide, som vil give din branche og virksomhed værdi.

 

Kontakt CoBrand Media

Bliv ringet op af os!

Bliv ringet op af vores Online Marketing Specialist, Tue Madsen, som har mere end 10 års erfaring med Online Marketing. Udfyld nedenstående.