B2C

Nykilde

Nykilde har på intet mindre end et halvt år opnået øget vækst og kundeindsigt gennem Google Ads efter omstrukturering og optimering af deres online markedsføring.
______

Stor vækst med målrettet SEO-forløb

Special-planteskolen Nykilde har mere end 40 års beskæftigelse med produktion og salg af blomsterfrø samt erosionskontrol, jordstabilisering, vandvegetation og mange andre produkter. Med sådan et nicheområde kan det være svært at skabe trafik på hjemmesiden, grundet forholdsvis få forbrugere. Gennem et målrettet SEO-forløb lykkedes det dog at skabe fantastiske resultater, der bød på en samlet stigning i den organiske omsætning på 118%, hvor transaktionerne steg med 85%, ligesom antallet af brugere blev øget med 61%.

0%
Stigning
I organisk trafik
0%
Stigning
I organiske brugere
0%
Stigning
I organiske transaktioner
0%
Stigning
I organisk omsætning
Organisk trafik
______

SEO-optimeret kvalitetscontent gjorde udslaget

En nichepræget virksomhed med specialprodukter har ofte få brugere, som gør brug af ens ydelser. Endnu værre er det, når man kun har højsæson i få måneder. Nykilde havde et ønske om den rette hjælp og forberedelse, så de kunne stå i blomst, når det virkelig gjaldt.

Først blev frøet sået med et SEO-forløb med en række tekniske analyser og søgeordsidentifikation. Efter de indledende analyser blev deres kategorisider optimeret med title tags og metabeskrivelser for at øge den organiske trafik. Brugerne på siden skulle også gerne fastholdes, hvilket blev arbejdet med gennem værdifuldt content til de vigtigste landingssider. Et vigtigt fokusområde var blandt andet optimering af søgeordene i tekstindholdet samt omskrivning af de meget tekniske sider, så teksten blev forståelig og vedkommende for den almene forbruger.

______

Tjente årsomsætningen ind på 2 måneder

Det lykkedes Nykilde at overgå årsomsætningen allerede i højsæsonen, altså fra april-maj. Dermed blev årsomsætningen tjent ind på blot 2 måneder.

Nykilde oplevede i deres højsæson, sammenlignet med året før, en massiv organisk stigning i både trafik, brugere, transaktioner og omsætning. Både den organiske trafik og antallet af organiske bruger steg med 61%, mens transaktioner steg med 85%, og den samlede omsætning havde en stigning på hele 118%. Dette er rigtig flotte resultater for en så nichepræget branche og på så kort tid.

Mange af placeringerne på de udvalgte søgeord blev også forbedret. Nykilde gik eksempelvis fra en 28. plads til en 1. plads på søgeordet ”rullegræs”. Søgeordet ”sedummåtter” gik fra 5. til 1., og søgeordet ”græsfrø” listede sig op fra en 11. til 2. plads.

______

Man høster, som man sår

Som det gamle ordsprog siger, ”Man høster, som man sår”, og Nykilde har virkelig høstet guldet. De tjente deres årsomsætning ind på ganske få måneder, så de ikke skulle bekymre sig om det stille efterår og vinter. Disse resultater blev skabt på baggrund af kvaliteten af de frø, der blev sået.

Strategi med succes

Gemmer din virksomhed også på et uforløst potentiale?

Giv os lidt indsigt, så kommer vi med et bud på en strategi til dine behov. Kontakt os herunder for at høre mere.
Anders Tjørnelund
CEO, Partner

Bliv ringet op