Malericentralen-kreativ.dk

Hvad kan et bureau som Conversio hjælpe dig med?
Læs herunder og bliv klogere.

Kunde
MaleriCentralen
Kategorier
 • SEO

Malericentralen-kreativ.dk er førende onlineforhandler indenfor kunstartikler og lærreder til hobbybrug

Denne midtjyske virksomhed er et søster-site til Malericentralen.dk, som blev grundlagt allerede i 1970 og har en fysisk butik i en lille by udenfor Herning. Malericentralen-kreativ.dk forhandler kunstartikler og lærreder til alle hobby-kunstnere og maleentusiaster. Deres gigantiske sortiment af pensler, maling og tegneblokke gør det muligt for begyndere og øvede indenfor malerkunstens verden at finde deres materialer og redskaber i høj kvalitet og til en rimelig pris. Konkurrenterne er ikke ligefrem små eller få, når det kommer til salg af kunstartikler eller lignende hobbysysler, men målsætningen om at opnå relevant synlighed frygtede vi ikke med vores SEO-specialister på sagen. Det er ligesom, hvad den franske maler Edgar Degas engang sagde: ”Kunst er ikke, hvad du ser, men hvad du får andre til at se”.

 • 0%
  Stigning
  I organiske brugere
 • 0%
  Stigning
  I organisk omsætning
 • 0%
  Stigning
  I organiske transaktioner

Opstart: Begyndelsen med det hvide, blanke lærred

Vi har altid kunnet se muligheder i Malericentralen-kreativ.dk. Deres potentiale med kvalitetsprodukter og god service ønskede vi, at resten af den danske befolkning også skulle se. Derfor blev det vores mål at skabe en øget stigning indenfor alle de SEO-mæssige parametre, som vi kunne efterstræbe os på.

Men vi ønskede ikke blot at opfylde en opsætning og så forlade dem igen – nej, sådan virker SEO ikke. Vores målsætning skulle også vedligeholdes og være stabil. Vi ønskede et længere varigt samarbejde med Malericentralen-kreativ baseret på tillid og loyalitet. Dette var den jyske virksomhed mere end enig omkring og udviste omgående stor tillid til vores ændringer og forslag.

 • Keyword: "Posca tusser"
  #63 #1
 • Keyword: "Lærreder"
  #14 #1
 • Keyword: "Svæverammer"
  #14 #3
 • Keyword: "Oliemaling"
  #22 #4

Arbejdet: Den tålmodige proces med kreative udfoldelser

Vi vidste, og Malericentralen-kreativ vidste, hvem de var; de var fantastiske forhandlere og leverandører indenfor kunstartikler af høj kvalitet. Dette var et potentiale, vi gerne ville vise omverden. Vi startede derfor hele forløbet op med en teknisk analyse af deres hjemmeside samt udarbejdede en udførlig søgeordsanalyse, der identificerede de stærke søgeord, som vi skulle bruge senere i vores arbejde. Søgeordsanalysen blev særdeles brugbar i vores løbende arbejde med linkbuilding og optimering af hjemmesidens title tags, metabeskrivelser samt content.

Vores fundament for processen var ret godt allerede i opstarten, eftersom Malericentralen-kreativ også er kunde hos vores søsterselskab Salecto, som gav deres hjemmeside et super godt setup, der gjorde vores arbejde lettere at udføre. Vi var forhåbningsfulde om, at vi kunne vækste denne midtjyske virksomhed på de helt rigtige parametre.

Dette skete selvfølgelig også og over al forventning. Vi har på de seneste 3 måneder i forhold til forrige år i den samme periode kunnet lave en stigning på 107% i organiske brugere, en stigning på 135% i organisk omsætning og en stigning på 116% i organiske transaktioner. Derudover er vi på vores udvalgte søgeord, hvor du bl.a. kan se nogle af dem her i casen, gået fra en 63. plads til en 1. plads på ”Posca tusser”, en 14. plads til 1. plads på ”lærreder”, en 14. plads til 3. plads på ”svæverammer” og fra en 22. plads til en 4. plads på ”oliemaling”.

Resultatet: Det færdigmalet billede

Allerede fra starten i vores samarbejde oplevede vi positive resultater med en opadgående udvikling, som bare fortsatte og forsatte. Vi har kunne holde en kontinuerlig vækst i både placeringer, trafik og antal salg, som i dag viser et rigtig flot niveau. Det, at vi har udarbejdet en udførlig søgeordsanalyse, har gjort, at vi kunne arbejde målrettet, så vi i dag ligger ret højt blandt de vigtigste søgeord i forhold til at generere organisk trafik og sætning.

Både Malericentralen-kreativ og vi er særdeles begejstret over disse flotte resultater. Det kunne aldrig været sket, hvis ikke Malericentralen-kreativ havde tiltro og udvist upåklagelig tillid til vores arbejde samt en stor portion tålmodighed til vores proces og de resultater, de kunne opnå. Vi må virkelig sige, at vi i samarbejde har kunnet skabe synlighed, trafik og konverteringer. Malerkunst og SEO er virkelig tættere forbundet end man skulle tro: ”Kunst er ikke, hvad du ser, men hvad du får andre til at se”. SEO er ikke, hvad du ser, men hvad du får andre til at se.

0%
Stigning
I organiske brugere
0%
Stigning
I organisk omsætning
0%
Stigning
I organiske transaktioner
 • Keyword: "Posca tusser"
  #63 #1
 • Keyword: "Lærreder"
  #14 #1
 • Keyword: "Svæverammer"
  #14 #3
 • Keyword: "Oliemaling"
  #22 #4

Klar til at blive en del af Conversio?

Bliv ringet op af en vores rådgivere - det er helt gratis og uforpligtende