Cases | Conversio.dk

Cases

Hvad kan et bureau som Conversio hjælpe dig med?
Læs herunder og bliv klogere.

  • SEO, SEM
En komplet online strategi har gjort FrugtKurven til markedsledere i deres branche
En omnichannel strategi hos Conversio har efter få års arbejde flyttet FrugtKurven fra zero til hero
  • SEO
En stigning i organisk omsætning på 135%
Den midtjyske virksomhed MaleriCentralen-Kreativ har på kort tid sat sig i førersædet på markedet, og ligger nu blandt de mest besøgte online forhandlere af kunstartikler og lærreder til hobbybrug.
  • SEO
Imponerende vækst i omsætningen på 118%
Special-planteskolen Nykilde oplevede med et målrettet SEO-forløb en massiv vækst i den organiske omsætning, der resulterede i, at årsomsætningen blev tjent ind på 2 måneder. Resultaterne er ekstra imponerende set i lyset af, at der er tale om en nichepræget branche.
  • SEO
Fra bunden til Googles nr. 1 i gulvbranchen
Med en nøje planlagt SEO-indsats nåede Vestbjerg Epoxygulve toppen af Google og er nu Danmarks bedst eksponerede enkeltmandsvirksomhed med speciale indenfor belægning af gulve.
  • Google Ads
En stigning i Google Ads-transaktioner på 87 %
Den sønderjyske webshop Nordisk Storkøkken har på bare et halvt år opnået større vækst og større kundebevidsthed gennem Google Ads efter en omlægning af deres online markedsføring.
  • SEO
Til tops i søgeresultaterne: Organisk trafik steg med 68 %
På baggrund af grundige SEO-analyser og forskellige optimeringer ligger Campingudstyr nu øverst på udvalgte søgeord og er blevet en dominerende faktor i campingindustrien.
  • Google Ads
En stigning i Google Ads-impressions på 1077 %
Zederkof har på intet mindre end et halvt år opnået øget vækst og kundeindsigt gennem Google Ads efter omstrukturering og optimering af deres online markedsføring.

Andre cases

Direkte trafik blev øget med 372 %
Kinnan oplevede med en gennemgående digital strategi store resultater for deres virksomhed, hvor de i dag er markedsledende på luft-til-luft varmepumper, ligesom de har oplevet markant vækst i både organisk trafik og betalt annoncering.
Læs denne case
Google Ads-transaktioner er steget med 134 %
Webshoppen Kropsform har på bare ét år fået større synlighed på det digitale marked samt større vækst gennem Google Ads efter en øgning af shoppens konverteringsrate.
Læs denne case
Stigning på 65 % i organisk trafik med SEO-forløb
Brøndsholm A/S opnåede med en omfattende SEO-indsats øget organisk trafik, såvel som højere organisk omsætning. Ligeledes opnåede de bedre synlighed i søgemaskinerne, hvor de udvalgte søgeord undergik en imponerende udvikling.
Læs denne case
Større synlighed gav 26 % flere organiske transaktioner
Webshoppen BilligSikring har på ét år opnået større online synlighed, organisk trafik og vækst efter et effektivt SEO-forløb, der tiltrak flere købevillige besøgende og skabte en bedre placering i søgeresultaterne på flere udvalgte søgeord.
Læs denne case
SEO-indsats bragte webshop i top 3
Webshoppen Imagewear opnåede med en simpel SEO-indsats centrale forbedringer inden for søgeoptimering og linkbuilding, der resulterede i større synlighed i søgeresultaterne og øget organisk trafik.
Læs denne case
Omstrukturering gav 78 % i Google Ads-faktor
Xtragrej har på blot et halvt år fået større vækst samt kundeindsigt efter en omstrukturering af deres Google Ads – og de har desuden fået optimeret deres online markedsføring, hvilket gav positive resultater.
Læs denne case

Klar til at blive en del af Conversio?

Bliv ringet op af en vores rådgivere - det er helt gratis og uforpligtende