Call Tracking – Effektiv sporing af opkald

Man bør ikke overse vigtigheden af at måle på andre parametre, herunder call tracking

De fleste måler på, hvorvidt deres Google-annoncer fører til online salg. Men man bør ikke overse vigtigheden af at måle på andre parametre, herunder call tracking. Mange virksomheder modtager bestillinger og leads over telefonen, så for at få et fyldestgørende billede af, hvordan dine Google AdWords-annoncer performer, anbefaler vi altid vores kunder, at få opsat call tracking. Vil du gerne kunne måle, om dine annoncer på Google får folk til at ringe til dig? Så læs mere om mulighederne for call tracking herunder.

 

Googles egen call tracking

Siden 2014 har Google muliggjort tracking af opkald fra dit website. Når folk har klikket på din annonce, bruger de ofte tid på at researche dit website og lære mere om din virksomhed.  Det kan ofte føre til, at de også ringer til din virksomhed i samme ombæring. Googles call tracking indsætter et forwarding number, hvilket indebærer, at der dynamisk indsættes et Google-nummer, der viderestiller opkaldet til dit eget nummer. Uanset om vedkommende klikker direkte på nummeret eller indtaster det, vil opkaldet registreres som en opkaldskonvertering. Du vil kunne se, hvilken annonce samt hvilket søgeord, der førte til den eksakte opringning.

 

Call tracking fra anden leverandør

Udover Googles egen call tracking findes der mange andre og særdeles effektive programmer, som man kan bruge til at opsætte call tracking. Her gøres der ikke brug af et forwarding number, og det er altså altid dit eget telefonnummer, som besøgende ser på dit website. Vi har stor erfaring med, at benytte denne metode for flere af vores kunder, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig godt i gang.

 

Vil du vide mere?

Dine kunder køber ikke altid online. Ofte kommer der bestillinger over telefonen, og det er derfor vigtigt at måle dette parameter, når vi kigger den overall performance af dine AdWords-kampagner. Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opsætte call tracking, er du altid velkommen til at kontakte os på enten tlf. 77 666 500 eller på mail [email protected].

Du kan også bestille en gratis og uforpligtende analyse af dine AdWords her:

Bestil en gratis AdWords analyse her

Bliv ringet op af os!

Bliv ringet op af vores Online Marketing Specialist, Tue Madsen, som har mere end 10 års erfaring med Online Marketing. Udfyld nedenstående.