To Magento-certificeringer i hus

Client Director, Partner
Udgivet
Kategori
Nyheder fra Conversio
Længde
2 min.

Indholdsfortegnelse

Magento bruges verden over af webshops, og er én af de mest populære e-handelsplatforme at udvikle webshops på

Vores udviklingschef og partner, Daniel Jacobsen og projektudvikler Henrik Gerner kan nu vifte med deres Magento-certifikater efter veloverstået eksamen i sidste uge. Helt præcist drejer det sig om Front End Developer Certification. Hvabehar. Det kan de godt prale af. Der er under 10 certificerede personer på Magentos hjemmeside. Derfor er vi meget stolte over at to personer fra listen er Conversio-medarbejdere. ”Det føles rart at få bekræftet, at man faktisk kan det, man selv er overbevist om, at man kan”, siger Daniel Jacobsen.

Hvad betyder det for vores kunder?

Ifølge projektudvikler Henrik Gerner betyder hans Magento-certificering blandt andet, at Conversios kunder kan opleve en ekstra form for tryghed ved det arbejde, vi laver for dem. ”Jeg mener også, at det er et udtryk for en høj standard. Alle kan bruge Magento – det er et gratis værktøj, men det betyder ikke, at alle leverer lige god kvalitet”. I den sammenhæng vil vi gerne fremhæve, at Henrik er et godt eksempel på en udviklingsvillig medarbejder, der brænder for sit felt.

Prøven

For at opnå certificering som Front End Developer, deltog Daniel og Henrik i en 2-timers eksamen ude på Teknologisk Institut, hvor de skulle svare på i alt 81 spørgsmål. Der er ingen hjælpemidler til rådighed under eksamenen, så der stilles store krav til ens erfaring med Magento. Med de to Magento-certificeringer i hus har vi nu papir på, at vi hos Conversio virkelig ved, hvad vi laver, når vi snakker Magento-webshops.

Vi udvikler os konstant

Hos Conversio ønsker vi at være i konstant udvikling. Både menneskeligt og professionelt. Når man som mennesker brænder for et emne, sker en lærings- og udviklingsprocess nemmere, og så bliver hverdagen en del sjovere, og hvem ønsker ikke det? CEO og partner Anders Tjørnelund pointerer: Jeg VIL have, at vi er de bedste. Jeg VIL have, at vi hver dag gør tingene bedre. Og jeg VIL have, at vi lærer af vores fejl og bliver klogere. Sådan udvikler vi os – og det kan jeg se og mærke på alle medarbejdere, og det er jeg stolt af”.

Har du spørgsmål til digital marketing?

Du er altid velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål vdr. digital marketing.

Johannes Helleland
Johannes Helleland

Client Director, Partner