Opret Google My Business og knæk koden til større synlighed

Head of Paid Search
Udgivet
Kategori
SEO
Længde
4 min.

Indholdsfortegnelse

Hvem vil ikke gerne have en del af kagen, når det kommer til online eksponering? Og så endda helt gratis! Dette kan du og din virksomhed opnå ved at benytte Google My Business.

Forestil dig, at din virksomhed bliver vist på langt størstedelen af højre halvdel på en Google søgning, når en potentiel kunde søger efter produkter eller ydelser, som netop din virksomhed udbyder. Dette er nøjagtig realiteten af Google My Business.

Læs med her og hør om de fordele din online eksponering kan få ved, at du opretter Google My Business.

Investér din tid og bliv fundet af dine kunder

Google My Business er et virtuelt samlingspunkt for din virksomheds praktiske oplysninger.

Dette kan være de grundlæggende oplysninger som adresse, telefonnummer, website og åbningstider. Men også mere udbyggende oplysninger som anmeldelser fra kunder, billeder af produkter og butik samt spørgsmål og svar.

Dette betyder altså, at din virksomhedsprofil kan poppe frem i højre side, når dine potentielle kunder laver en Google søgning på produkter, ydelser og/eller services relateret til dig og din virksomhed. Dine kunder vil altså let kunne finde relevante oplysninger om dig.

Google My Business forøger din virksomheds visuelle billede, ikke kun i Google Søgning, men også i Google Maps.

Det vil sige, søger kunderne på ydelser eller produkter i nærheden af dig, så er der stor sandsynlighed for, at din virksomhed bliver vist på søgemaskinen.

Graver vi lidt dybere, vil du bemærke, at vejen dertil ikke er kompliceret. Udover at være et gratis værktøj er Google My Business nemlig også meget brugervenligt.

Det tager ikke mange minutter at opsætte en Google My Business-profil til din virksomhed, men det vil helt sikkert kunne hjælpe med at øge din virksomheds synlighed og tilgængelighed for kunderne.

Stadig ikke helt overbevist? Få 3 fordele her

Har du læst helt hertil, så ved du allerede, at Google My Business giver dig mulighed for at forøge synligheden af din virksomhed. Når nye og eksisterende kunder googler dig, har du med Google My Business erobret pladsen i højre side af søgemaskinen til at udfolde dine oplysninger og kompetencer, men du har også mulighed for at interagere med dine kunder.

Helt basalt betyder det for dig og din virksomhed at:

1. Dine virksomhedoplysninger bliver vist på en overskuelig og professionel måde

Dette gør det let og overskueligt for kunderne at indsamle den information, de har brug for at vide i forhold til at besøge eller kontakte din virksomhed. Derudover hjælper det dig også med at skille dig ud blandt konkurrenterne.

2. Du har mulighed for at skrive lidt om din virksomhed. F.eks. jeres visioner, værdier eller historie

Dette giver kunderne yderligere information, som kan hjælpe dem med at adskille dig fra konkurrenterne og hjælpe dem med at beslutte, om de skal lægge deres penge hos dig eller konkurrenten.

3. Du kan interagere med dine kunder og styrke relationen

Dette kan gøres på flere måder, f.eks. ved at svare, når de skriver anmeldelser af din virksomhed. En god anmeldelse fra en tidligere kunde kan vippe skalaen og skaffe nye kunder i forretningen – det er 100 gange mere værd, end når du selv står og prøver at sælge dine produkter/services.

Her kan du som virksomhed drage fordel af at kunne svare på anmeldelser og spørgsmål, da du hurtigt og effektivt kan afhjælpe tvivl eller utilfredshed, mens vedkommende stadig er i beslutningsprocessen.

Når du besvarer de besøgendes spørgsmål, viser du samtidig også interesse i dine kunder, og det er med til at opbygge tillid og relation.

I det ovenstående screenshot ser du, hvordan Conversios Google My Business fylder det meste af højre side i søgeresultatet. Jo mere du får udfyldt i din Google My Business-profil, jo mere kan din profil potentielt fylde ude i siden.

Få gratis kliks med Googles nok bedste placering

Med andre ord kan du med dette basale værktøj forøge synligheden af dine virksomhedoplysninger, skille dig ud blandt konkurrenterne, og netop dette kan skaffe dig flere gratis kliks og ikke mindst bane vejen for nye kunder.

Google My Business er et oplagt sted at starte din virksomheds online tilstedeværelse – og det er potentielt set gratis husleje på måske Googles bedste placering. Og netop denne placering på Google forøges i takt med, at du forøger dine Google aktiviteter.

Så mestrer du Google My Business, SEO og SEM, vil du forøge din relevans hos Google og dermed opnå større online synlighed.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil have hjælp til at opsætte din virksomheds Google My Business eller få faglig sparring til, hvordan du kan optimere dine Google aktiviteter. Hos Conversio har vi flere specialister, der sidder klar til at hjælpe dig godt på vej. Ring til os på 70 666 500 eller skriv en mail til [email protected].

Har du spørgsmål til digital marketing?

Du er altid velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål vdr. digital marketing.

Johannes Helleland
Johannes Helleland

Client Director, Partner