Ny SEO Specialist hos Conversio: Jonas Venning Larsen

Client Director, Partner
Udgivet
Kategori
Nyheder fra Conversio
Længde
1 min.

Indholdsfortegnelse

Hos Conversio har vi igen forstærket teamet inden for online marketing. Denne gang har vi udvidet vores engagerede SEO-team i form af SEO Specialisten Jonas Venning Larsen. 27-årige Jonas er uddannet i IT, kommunikation og organisation fra Aarhus Universitet og har allerede arbejdet med dataanalyse, SEO og optimering af Usability i 2 år.

SEO (søgemaskineoptimering) handler i bund og grund om at hjælpe søgemaskinerne med at forstå indholdet på et website. Alle sider på en hjemmeside skal optimeres,  Jo bedre og tydeligere optimeringen er, jo bedre en placering vil websitet opnå i Googles søgeresultater. For Conversios kunder betyder dette, at vi med vores ekspertise inden for SEO kan tilbyde den optimale løsning, som på sigt vil øge online synlighed og dermed have en positiv effekt på bundlinjen.

Jonas’ primære rolle hos Conversio bliver at sikre den gode SEO-strategi for vores kunder på baggrund af grundige dataanalyser. Vi er spændte på de nye udviklinger i Conversio og tror på, at vores nye SEO-ydelser vil skabe gode resultater for vores kunder.

Når Jonas ikke lige sidder og laver SEO for vores kunder, så nyder han fritiden som en rigtig levemand, hvor blandt andet god mad, rødvin, rom og ikke mindst fodboldklubben Real Madrid står øverst på listen.

Vi byder Jonas velkommen!

Har du spørgsmål til digital marketing?

Du er altid velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål vdr. digital marketing.

Johannes Helleland
Johannes Helleland

Client Director, Partner