Hvorfor e-handel er smartere

Client Director, Partner
Udgivet
Kategori
E-handel
Længde
2 min.

Indholdsfortegnelse

E-handel bliver kun mere og mere populært. Men hvorfor er det egentlig, at e-handel har vundet så kraftigt indpas hos forbrugerne? I en undersøgelse lavet af Foreningen for Dansk Internethandel fremhæves følgende fordele:

  • Det er muligt at handle, når man har lyst. Man er ikke styret af butikkernes åbningstid, men kan få sine indkøb i hus om aftenen, mens man ligger lunt og godt på sofaen.
  • Det er nemmere at sammenligne priser og varer. Man behøver ikke styrte rundt til forskellige butikker i hver sin ende af byen for at finde det bedste tilbud – med få klik har man fundet frem til det bedste køb.
  • Der er større og bedre udvalg på nettet. Det kan være svært at finde en vare i de fysiske butikker, hvis man leder efter noget meget specifikt. En målrettet søgning på nettet gør det nemt at overskue udbuddet af det, som du ønsker dig.
  • Online shopping er tidsbesparende og effektivt. Din vare bliver sendt lige til døren, så du ikke behøver døje med lange køer, manglende parkeringspladser og den stressede stemning i de travle butikker.
  • Det er muligt at handle i udlandet uden at være der. På den måde bliver det endnu nemmere at finde de bedste priser, og udvalget er væsentligt større end i butikkerne på gågaden i din by.

Er du også selv vild med e-handel? Skriv i kommentarfeltet, hvorfor du synes, e-handel er smartere end de fysiske butikker.

Har du spørgsmål til digital marketing?

Du er altid velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål vdr. digital marketing.

Johannes Helleland
Johannes Helleland

Client Director, Partner