E-handel

Hvorfor e-handel er smartere

Johannes Helleland d. 27. januar 2014

Indholdsfortegnelse

E-handel bliver kun mere og mere populært. Men hvorfor er det egentlig, at e-handel har vundet så kraftigt indpas hos forbrugerne? I en undersøgelse lavet af Foreningen for Dansk Internethandel fremhæves følgende fordele:

  • Det er muligt at handle, når man har lyst. Man er ikke styret af butikkernes åbningstid, men kan få sine indkøb i hus om aftenen, mens man ligger lunt og godt på sofaen.
  • Det er nemmere at sammenligne priser og varer. Man behøver ikke styrte rundt til forskellige butikker i hver sin ende af byen for at finde det bedste tilbud – med få klik har man fundet frem til det bedste køb.
  • Der er større og bedre udvalg på nettet. Det kan være svært at finde en vare i de fysiske butikker, hvis man leder efter noget meget specifikt. En målrettet søgning på nettet gør det nemt at overskue udbuddet af det, som du ønsker dig.
  • Online shopping er tidsbesparende og effektivt. Din vare bliver sendt lige til døren, så du ikke behøver døje med lange køer, manglende parkeringspladser og den stressede stemning i de travle butikker.
  • Det er muligt at handle i udlandet uden at være der. På den måde bliver det endnu nemmere at finde de bedste priser, og udvalget er væsentligt større end i butikkerne på gågaden i din by.

Er du også selv vild med e-handel? Skriv i kommentarfeltet, hvorfor du synes, e-handel er smartere end de fysiske butikker.

FAQ for dette blogindlæg

Hvorfor skal jeg læse dette blogindlæg?

Viden om, hvad e-handel er og værdien af den.

Hvem er dette blogindlæg relevant for?

Alle, der har interesse i e-handel og handler på nettet.

Hvor langt er dette blogindlæg

236 ord - ca. 1,5 minuts læsetid.

Hvad er de mest centrale emner i dette blogindlæg?

E-handel, B2B, online shopping.
Client Director, Partner
Johannes Helleland
Johannes er Conversios ekspert indenfor digital forretningsudvikling og internationalisering.
[email protected]

Gemmer din virksomhed også på et uforløst potentiale?

Giv os lidt indsigt, så kommer vi med et bud på en strategi til dine behov. Kontakt os herunder for at høre mere.
Anders Tjørnelund
CEO, Partner

Bliv ringet op