Få insiderviden om succes på Youtube

Skrevet af
Udgivet
Kategori
Sociale medier
Længde
2 min.

Indholdsfortegnelse

I samarbejde med Google Dublin og Bech-Bruun var Conversio i onsdags vært for et vellykket event om markedsføring på Youtube. Eventet bød bl.a. på ekspertoplæg fra Google, SlikhaarShop og Bech-Bruun.

Med byens måske bedste udsigt fandt eventet sted hos advokatfirmaet Bech-Bruun i Aarhus City Tower sidste onsdag. På dagsordenen var bl.a. oplæg om branding og content-strategi på Youtube, lovforhold omkring video-markedsføring samt en case om Slikhaarshop.com, som har haft rivende succes på Youtube med videoer om hårmode.

Youtube kan også være en god idé for dig og din virksomhed. Mange kender enten ikke til de mange fordele ved markedsføring på video-platformen eller har ikke know-how’en til at udnytte dem. Derfor er der her god mulighed for at komme dine konkurrenter i forkøbet.

Der var mange guldkorn at hente til eventet.

Vidste du fx at…

…38% af Youtube-brugere har undersøgt et produkt på Youtube, før de køber. Du kan derfor gøre en positiv forskel ved at have en god tilstedeværelse netop her.

…streaming overgår nu TV i antal visningsminutter og Youtube er pt. den tredje største, kommercielle kanal i Danmark – kun overhalet af TV2 og TV3.

…du kun betaler for interaktioner fra brugerne. Skippes annoncen indenfor 30 sekunder, betaler du ikke en øre.

…hos de fleste brands udgør 20% af befolkningen 80% af omsætningen. Derfor er det vigtig at bruge personliggjort content og målrettet targeting i sin annoncering. Også på Youtube.  

Nå ud til et stort publikum med markedsføring og annoncering på Youtube

Youtube er verdens næststørste søgemaskine – kun overgået af storebror Google. Brugen af Youtube i Danmark er pt. på sit højeste, hvor mere end 1,8 millioner brugere ugentligt søger hen på video-platformen for fx at streame musik, blive underholdt eller undersøge et specifikt emne.

Er du interesseret i at vide mere om markedsføring og annoncering på Youtube, så kontakt en af vores specialister i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig i gang.

Hold dig opdateret med trends indenfor online markedsføring og e-handel

Conversio vil i det nye år løbende afholde events om spændende trends indenfor online markedsføring og e-handel. Det er gratis at komme med, og her kan du blive meget klogere på, hvilke kanaler du skal satse på for at opnå vedvarende succes på nettet.

Følg med ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller hold øje her på bloggen.

Har du spørgsmål til digital marketing?

Du er altid velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål vdr. digital marketing.

Johannes Helleland
Johannes Helleland

Client Director, Partner