E-handelsanalyse spår om rekordår i 2015

Client Director, Partner
Udgivet
Kategori
E-handel
Længde
2 min.

Indholdsfortegnelse

Det kommer sikkert bag på de færreste, at vi danskere er særdeles begejstrede for at handle online. Det er både nemt, billigt og hurtigt – og man kan gøre det, uanset om man befinder sig hjemme i sofaen eller på farten. Foreningen for Dansk Internet Handel (FDIH) har nu udført en analyse, som bakker op om denne udvikling inden for danskernes online shopping. Og ikke nok med at vi er gode til det – vi sætter også ny rekord i 2015. Analysen fra FDIH konkluderer, at vi danskere inden udgangen af 2015 vil have et forbrug på nettet på op imod 90 mia. kr. Tallet baseres på, at der i løbet af det første halvår i 2015 er blevet solgt for 44 mia. kr. Det er en stigning på intet mindre end 21 % sammenlignet med 2014.

Største stigning nogensinde

“Vi har brugt over 7,5 mia. kr. mere på e-handel i dette halvår end samme halvår sidste år, og det er den største stigning i omsætning, vi nogensinde har set inden for et halvår. Vi vurderer derfor, at dansk e-handel i 2015 lander på 164 mio. handler med et totalt forbrug på 90 mia. kr. Danskerne sætter – igen, igen – en rekord i e-handel, som snart udgør en fjerdedel af danskernes løbende forbrug,” siger adm. direktør Annette Falberg, FDIH.

Årsagen til, at man fra FDIH’s side forudser et årsforbrug på 90 mia. kr. skyldes ikke mindst, at julehandlen i år forventes at runde de magiske 10 mia. kr. Alt tyder altså på, at webshops og postbude får særdeles travlt om små 4 måneder, når julehandlen for alvor begynder at sætte ind.

Bliv rustet på til julehandlen

Hvis du vil have din webshop 100% klar til den særdeles lovende julehandel, som venter lige rundt om hjørnet, så tøv endelig ikke med at ringe til os hos Conversio – vi har hjulpet mange af vores kunder med gode resultater på bundlinjen som følge.

Du kan kontakte os her og høre mere om dine muligheder for en mere effektiv webshop.

Kilde: fdih.dk

Har du spørgsmål til digital marketing?

Du er altid velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål vdr. digital marketing.

Johannes Helleland
Johannes Helleland

Client Director, Partner