Analyse: Børnefamilier køber på nettet via tablets

Client Director, Partner
Udgivet
Kategori
E-handel
Længde
1 min.

Indholdsfortegnelse

Sidste år handlede danskerne for i alt 73,5 mia. kr. på nettet. Tallet stiger år for år, da e-handel bliver mere og mere populært hos danskerne og i udlandet. Det er især børnefamilierne, som ofte bruger internettet til shopping. Næsten en tredjedel (32 %) af danske børnefamilier handlere på nettet mere end 5 gange hver måned, og købene skete især inden for tøj, smykker og sko. Denne kategori er stadig den mest populære inden for alle kundegrupper.

Når børnefamilierne handler på nettet, foregår det oftere via mobiltelefoner og tablets, som de sidste år benyttede til mere end hver femte handel. Til sammenligning brugte 18 % af andre kunder en tablet til varesøgning, og 14 % købte varen. I tilsvarende analyse af børnefamilierne ligger tallene væsentligt højere, her foregik 27 % af alle varesøgninger og 22 % af alle køb via tablet.

Tendensen om at handle på nettet via mobile enheder som tablet og smartphone er kraftigt stigende inden for alle kundegrupper. Foreningen for Dansk Internethandel forudser, at tendensen kun vil fortsætte. Det stiller store krav til webshops om at tilpasse hjemmesider og betalingsmetoder til mobile enheder som tablets og mobiltelefoner, så købet kan gennemføres nemt og enkelt. Conversio er specialister inden for området og sidder klar til at rådgive dig om mobilshops. Kontakt os og hør mere.

Har du spørgsmål til digital marketing?

Du er altid velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål vdr. digital marketing.

Johannes Helleland
Johannes Helleland

Client Director, Partner