AdWords Editor har fået en overhaling

Skrevet af
Udgivet
Kategori
Google Ads
Længde
2 min.

Indholdsfortegnelse

Nu er 12.3-versionen af Google Ads Editor landet, og den indeholder flere forskellige nye funktioner bl.a. en mere robust filtrering, søgetermsrapporter med mere. Du kan se en oversigt over de nye funktioner herunder.

Download en søgetermsrapport

Med den nye version kan du se og downloade en søgetermsrapport. Du får flere værktøjer til tilføjelse af søgeord, negative søgeord og nye søgetermer.

Når du kigger på søgeordslisterne i Google Ads Editor, har du nu mulighed for at klikke på ’søgetermer’, hvor du så kan vælge bestemte kampagner, annoncegrupper og de metrics, du vil downloade og analysere.

Når du ser på søgetermsrapporten i Google Ads Editor, har du bl.a. mulighed for at vise kampagner med mindre end et bestemt antal søgeord eller kun få vist søgeord, hvis annoncegruppe opfylder bestemte forhold.

Brug filter funktioner

Disse gør det muligt for dig at bruge forespørgsler, der kombinerer filtre på nye måder, så du kan finde yderst specifikke elementer i din Google Ads konto.

Rediger i CSV fil

Når du redigerer en CSV fil, kan du lave to separate kolonner for hvert felt – eksempelvis overskrifter og beskrivelser. Den ene kolonne vil så vise den oprindelige værdi, så du kan bruge den til at sammenligne med, og den nye værdi, du angiver.

Annonceudvidelser på konto-niveau

Du kan nu tilføje annonceudvidelser på kontoniveau og ikke kun på kampagne- og annoncegruppeniveau.

Tilpassede målgrupper med søgehensigt

Med tilpassede målgrupper med søgehensigt har du mulighed for at definere og nå ud til den ideelle målgruppe ud fra din virksomhed. Tilpassede målgrupper med søgehensigt er udviklet til annoncører på et avanceret niveau og gør det muligt at nå ud til personer, der er på vej til at træffe en købsbeslutning.

TrueView for action

TrueView for action med undertypen ’opnå konverteringer’ er understøttede, hvilket inkluderer opfordring til handling og overskrifter.

Shopping beholdningsfiltre

Beholdningsfiltre til Shopping-kampagner bliver nu understøttet. De kan blive redigeret via CSV-import.

Frysning af kolonner

I nogle visninger kan bestemte kolonner fryses i venstre side for nemmere horisontal rulning.

Hurtigere tjek af politikker ved indsendelser af annoncer

Der er kommet et forbedret tjek af politikker, hvilket gør indsendelse af annoncer hurtigere.

Responsive søgeannoncer

Der er blevet udgivet en betaversion af responsive søgeannoncer, der nu er tilgængelig i Google Ads Editor.

Vi glæder os til at teste de nye funktioner i Editor og er spændte på, hvor stor en betydning de kommer til at have for vores daglige arbejde.

Vil du vide mere, kan du læse Googles egen opdatering omkring Google Ads Editor opdateringen. Bemærk, at indlægget er på engelsk.

Har du spørgsmål til den nye version af Google Ads Editor, er du som altid velkommen til at kontakte os på [email protected] eller på +45 70 666 500

Har du spørgsmål til digital marketing?

Du er altid velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål vdr. digital marketing.

Johannes Helleland
Johannes Helleland

Client Director, Partner