Google Ads-analyse | Gennemgang af Google Ads-konto | Conversio

Google Ads-analyse

Vil du gerne blive klogere på, hvordan din Google Ads performer og ikke mindst, hvordan den kan performe bedre? Så er vores uddybende Google Ads-analyse helt sikkert løsningen for dig.

Hvad indeholder analysen?

Vores analyse går i dybden med din Google Ads-konto, og du vil få et grundigt indblik i, hvilke ting der bør optimeres. Herunder kan du se et udpluk af de ting, vi bl.a. kigger på i analysen:

  • Vi analyserer på både indkøbspriser, kvalitet og ikke mindst afkast (ROI) på annoncegrupper, annoncer og søgeord
  • Vi undersøger, hvorvidt tracking og konverteringsmål er sat korrekt op
  • Vi gennemgår opsætning i forhold til målretning og brug af diverse features

  • Vi gennemgår din Analytics-kontoopsætning
  • Vi analyserer konverteringsdata for både betalt og ikke betalt trafik
  • Vi analyserer på adfærdsdata i relation til navigation og evt. købsflow på websitet/shoppen

Vi gennemgår både dine Google Ads-kampagner og dine Analytics-data og udarbejder en rapport, der påpeger konkrete forbedringsmuligheder, herunder hvilke mål du kan forvente at nå, hvis du følger vores råd, samt hvilke specifikke optimeringstiltag du bør iværksætte for at nå disse mål.

Du vil modtage din analyse maksimalt 5 dage efter din bestilling her på siden. Analysen følges op af en grundig 60 minutters 1 til 1 gennemgang og konsultation med en af vores dygtige e-handelsrådgivere.

Hvorfor en gratis analyse?

Hos Conversio er vi specialister i e-handel og konverteringsoptimering. Vores erfaring siger os, at der altid er noget, der kan gøres bedre. Online succes beror på løbende optimering. Intet er statisk indenfor online marketing. Tallene bevæger sig konstant, og du skal arbejde for at følge med og få dem til at bevæge sig opad.

Vi vil gerne hjælpe dig på rette vej, og vi vil naturligvis også gerne hjælpe dig hele vejen. Derfor får du i gennem vores analyse et realistisk billede af dit potentiale og den indsats, der skal til for at nå dine mål.

Vil du vide mere om, hvordan du optimerer din søgeplacering, kan du også bestille en SEO analyse her.

Hvad siger folk om os på TrustPilot?

Bestil din Google Ads(AdWords)-analyse

Vi tilbyder dig analysen til en fordelagtig pris på kun 4.495 kr. Analysen er 100% fortrolig, og ingen oplysninger videregives til tredje part. Bestil din analyse i dag – ring til os på 70 666 500.

Du kan også læse mere om vores ydelser indenfor Google Ads og Google Analytics ellers læse vores cases for at se, hvad vi har gjort for andre.

Bestil en Google Ads-analyse hos os
Udfyld nedenstående felter, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

"Vi er godt tilfredse med vores samarbejde med Conversio. Fine kampagner og opfølgende rapporter hver måned fra samme kontaktperson - i et nemt og forståeligt sprog. Conversio brænder for at kunderne skal være tilfredse - og det bliver man!"
Malericentralen.dk
"Kan varmt anbefale Conversio til andre, som har behov for annoncering på Google. Kompetente medarbejdere, der hjælpsomt guider dig igennem og konstant holder dig opdateret på udviklingen. Et samarbejde i særklasse, der kan måles på bundlinien."
Randi Juhler Marinelageret.dk

Klar til at blive en del af Conversio?

Bliv ringet op af en vores rådgivere - det er helt gratis og uforpligtende